I uge 49 var et hold fra den danske filmskole på besøg på Hyllekrog for at optage en film.De startede med optagelser på den tørlagte fjordbund da de ankom, mens resten af optagelserne foregik i og omkring fyret.Fugleværnsfonden havde stillet traktor og vogn til rådighed og Ninas hus var base.Lars Munk og undertegnede sørgede for transport og kaffe på kanden.Desværre kunne vi ikke tilbyde overnatning,da vi endnu ikke har mulighed for opvarmning på Lyttesholm!
Holdet bestod af 12 energiske unge mennesker som var meget begejstret for Hyllekrog og den smukke natur i området, og de oplevede da også både storm,regn og sol i den uge de var derude.
De lovede at vende tilbage en anden gang for at opleve området uden stress og jag.
Vi får en kopi når filmen er færdig, og den vil vi vise ved lejlighed på Lyttesholm!

Rasmus Romme